ارتباط با کارشناس فروش

مقالات آموزشی

قارچ ناخن بعد از کاشت ناخن

قارچ ناخن بعد از کاشت ناخن

قارچ ناخن کاشت

قارچ یکی از شایع‌ترین عفونت‌ها که می‌توانند هر قسمتی از بدن ما را درگیر کنند. بسیاری از انواع قارچ ها در تعداد کم و به طور طبیعی در بدن همه ی انسان ها وجود دارند. زمانی که رشد قارچ‌ از کنترل ما خارج شود و اگر پیشگیری لازم را انجام ندهیم، مشکلات زیادی برای ما ایجاد می شود. علاوه بر این، ممکن است دچار عفونت های قارچی شویم، که به طور طبیعی در بدن ما وجود نداشتند و بعدا به آن ها مبتلا شده ایم. در ادامه این مطلب با روش های درمان قارچ ناخن بعد از کاشت ناخن آشنا می شویم…

قارچ ناخن کاشت شده یک عارضه نسبتاً شایع که امروزه با افزایش خدمات ناخن، بسیاری از افراد را درگیر میکند. قارچ در اثر چسباندن ناخن مصنوعی یا مواد کاشت به دلیل کمبود رطوبت و آب در سطح ناخن بوجود می آید. جای هیچ نگرانی نیست! در بیشتر موارد با درمان‌های خانگی یا داروهای ضد قارچ ناخن برطرف می‌شوند.

عفونت‌های قارچی معمولاً با گذشت زمان ایجاد می‌شوند. هر گونه تفاوت در ظاهر یا احساس بد در سطح ناخن در ابتدا ممکن است آن‌قدر نامحسوس باشد، که متوجه آن نشوید. در اکثر مواقع، عفونت قارچی ناخن می‌تواند از یک ناخن به ناخن دیگر و یا حتی به پوست دست سرایت کند. قارچ‌ها می‌توانند به راحتی بر روی پوست، مو و ناخن رشد کنند. همچنین احتمال رشد قارچ در مناطق مرطوب بدن مانند لای انگشتان دست و پا بیشتر است. این قارچ‌ها با سرعت رشد می‌کنند و به راحتی از بین نمی روند.

دلایل ایجاد قارچ ناخن

  1. پوشیدن کفش و جوراب تنگ به مدت طولانی (مخصوصا ورزشکارانی که با پاهای خود ضربه میزنند)
  2. استفاده از دوش‌های همگانی در استخر یا باشگاه‌های ورزشی
  3. مراجعه به سالن‌های زیبایی برای رسیدگی به ناخن‌ (اگر از وسایل بهداشتی و یک بار مصرف استفاده نشود، امکان انتقال و ایجاد قارچ ناخن وجود دارد)
  4. زندگی با شخصی که این مشکل را دارد، می‌تواند باعث انتقال قارچ شود

به افرادی که دچار بیماری‌های عفونی و یا قارچی هستند، توصیه می‌شود حدالامکان کاشت ناخن را انجام ندهند. زیرا این کار باعث میشود تا پیشرفت بیماریشان از چشم دور بماند.

علت قارچ زدن ناخن بعد از کاشت

این روزها تقریباً همه خانم‌ها برای زیبایی دست‌ و ناخن‌هایشان اهمیت زیادی قائل هستند. اکثر خانم‌ها از ناخن‌ های کاشت، یا مواد مشابه برای زیبایی ناخن استفاده می‌کنند. اما این مسئله هم مانند همه تکنیک‌های زیبایی اگر درست و اصولی انجام نشود، عوارض خاص خود را دارد. یکی از عوارض شایع در کاشت ناخن احتمال بروز عفونت‌ قارچی است.

قارچ ناخن دست

قارچ ناخن دست

بدن هر فردی با توجه به شرایط می تواند میزبان رشد و گسترش عفونت قارچی باشد. رایج ترین نوع انتقال، از طریق وسایل و مواد بی کیفیت، برای کاشت ناخن است. بنابراین قبل از مراجعه به سالن‌های زیبایی برای انجام اموری مانند: کاشت ناخن، مانیکور و پدیکور، ژلیش ناخن، لمینیت و… حتماً از بهداشت محیط، نحوه ضد عفونی کردن وسایل و استفاده از مواد با کیفیت مطمئن شوید. رعایت بهداشت به این دلیل است که عفونت‌ها، بیماری های پوستی و قارچ‌ها به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل نشود. به همین دلیل شما باید از استریل بودن وسایل و مواد در سالن های زیبایی مطمئن باشید.

به طور کلی عفونت‌های قارچی می‌توانند در قسمت های مختلف بدن تأثیر بگذارند. قارچ‌ها به طور معمول در همه نقاط بدن وجود دارند و در همه محیط‌ها می‌توانند رشد کنند. عفونت‌های قارچی معمولاً با گذشت زمان و عدم درمان زود هنگام، منتشر و پخش می‌شوند. گاهی ممکن است در وهله اول متوجه حضور آنها در سطح ناخن‌ نشوید. بعد از کاشت ناخن، در اثر وجود حباب‌های ریز هوا و همچنین رطوبت دمای بدن، محیط مناسبی برای رشد قارچ ها ایجاد می‌شود.

قارچ ناخن بعد از ژلیش

برای جلوگیری از قارچ ناخن، قبل از ژلیش باید سطح ناخن را تمیز کنید و کوتیکول های اضافه (پوست اطراف ناخن) را به همراه عقب زن و نیپر ناخن جدا کنید. در مرحله بعد سطح روی ناخن را خراش دهید. سوهان دستی را جوری روی ناخن هایتان بکشید، که تمام چربی های روی صدف ناخن از بین برود. در صورتی که چربی روی ناخن باقی بماند، امکان کنده شدن ورقه ای ژلیش وجود دارد. ناخن هایتان را به ضد قارچ آغشته کنید. تا هنگام ماندن لاک ژل روی ناخن به مدت طولانی، دچار قارچ نشوید. سپس یک لایه بیس کات زده و پس از خشک شدن در دستگاه UV-LED، لاک ژل مورد علاقه خود را بزنید.

آیا قارچ ناخن خطرناک است؟

در صورتی که عفونت قارچی درمان نشود، به اطراف و نقاط دیگر بدن انتقال داده می شود. از آنجایی که قارچ ناخن دردناک نیست، خیلی از افراد به سادگی از کنار آن رد می شوند و به دنبال درمان نمی روند. اما لازم است بدانید عفونت قارچی که معمولا در انگشتان دست و پا دیده می شود، می تواند عوارض ناخوشایندی داشته باشد. ابتلا به قارچ‌ برای بیماران دیابتی و بیمارانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، بسیار خطرناک است. این عفونت می‌تواند وارد خون شخص شده و زندگی فرد را تهدید کند. بعضی مواقع قارچ باعث سست شدن و افتادن ناخن می شود. حتی ممکن است به دلیل عدم درمان به موقع لازم باشد، کل ناخن برداشته شود، تا محیط مرطوب برای گسترش عفونت از بین برود.

برای مطالعه بیشتر بخوانید:

8 نظر در “قارچ ناخن بعد از کاشت ناخن

  1. حنا گفت:

    سلام ی سوال داشتم ، گوشه دوتا از ناخن هام لکه سفید ایجاد شده , ,اگر ناخن هام بلند شم و بگیرم شون، بازم احتمال هست قارچ بمونه زیر ناخنم؟ یا اگر اون لکهای سفید رو گرفتم تموم میشه؟

    1. ادمین سایت گفت:

      سلام دوست عزیز
      لک سفید رو بطور قطع نمیشه گفت که قارچ ناخنه
      ولی در مرحله اول برای درمان، قسمتی از ناخن که درگیر شده رو کوتاه کنید

  2. مریم جابری گفت:

    اگه قارچ ناخن درمان بشه دیگه ناخنمون نمیوفته؟

    1. ادمین سایت گفت:

      سلام دوست عزیز
      بستگی داره که ناخن شما تا چه اندازه ای به قارچ ناخن درگیر شده باشه
      اما اگر میزان قارچ کم باشه و سریع برای درمان اقدام کنید، احتمال افتادن ناخن خیلی کمه.

  3. ناشناس گفت:

    عالی بود ممنون از راهنمای شما

    1. ادمین سایت گفت:

      سلام دوست عزیز
      ممنون از نظر شما

  4. ناشناس گفت:

    عالی بود ممنون از راهنمایتون

    1. ادمین سایت گفت:

      سلام دوست عزیز
      ممنون از نظر شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید