ارتباط با کارشناس فروش

مقالات آموزشی

خطرات و عوارض لاک ناخن برای کودکان

خطرات و عوارض لاک ناخن برای کودکان

عوارض لاک ناخن برای کودکان

در این مقاله قصد داریم تمام عوارض لاک ناخن برای کودکان را برای شما توضیح بدیم. همچین به روش های صحیح لاک زدن برای کودکان در انتهای مقاله اشاره شده. این مقاله را حتما تا انتها مطالعه نمایید تا با نا آگاهی ، سلامت کودک خودتونو به خطر نندازید:

کاهش ضریب هوشی کودک با لاک ناخن

تمامی لاک ها حاوی ترکیبات شیمیایی هستن که به THE BIG 3 معروفن. که میتونند عامل مشکلات مغزی و برخی سرطان ها باشن. همچنین برای افراد به ویژه کودکان مضره. شایع ترین این عوارض برای کودکان زیر ۷ ساله. این مواد مضر دستگاه گوراشی از جمله کبد، کلیه، روده و… را تحت تاثیر قرار میده. بنابراین بسیاری از پزشکان توصیه میکنن برای کودکان از لاک و لوازم آرایشی استفاده نکنید. زیرا این 3 ترکیب میتونه توان ، قدرت ذهنی و بهره هوشی کودکانو پایین بیاره و موجب بروز برخی از حساسیت‌ها و بیماری‌ها در آنها بشه.

ایجاد حساسیت های هورمونی

استفاده از لاک برای کودکان باعث تأثیرگذاری روی هورمون های تولید مثل ، خارش پوست ، چشم و حتی گلو میشه. وجود فرمالدهید در لاک باعث سفتی لاک‌ میشه، که نوعی نگهدارنده لاک‌ در برابر باکتری‌ها نیز محسوب میشه. همچنین فرمالدهیدها برای خشک شدن لاک هم به کار میره، که به شدت آلرژی زا هست و علاوه بر اون یکی از عوامل ایجاد سرطانه.

ایجاد اختلال در دستگاه گوارش کودک

عادت جویدن و مكیدن ناخن در بسیاری از كودكان رواج داره. اگر این مواد وارد دهان كودك بشه، بسیار خطرناكه. چراکه تمام این مواد مضر وارد دستگاه گوارشی کودک میشه و مشکلات زیادی رو در پی داره.

چرا زدن لاک برای کودکان خطرناک است؟

وجود ماده شیمیایی تولونس در لاک‌ ناخن در مجاورت هوا تبدیل به بخاری با بوی تند و شیرین میشه. تولونس محلولی که در لاک‌های ناخن‌ با سایر مواد ترکیب میشه و یک ترکیب غلیظ ایجاد میکنه. همچنین فتالیت‌ها مایعات چربی هستن که به ترد و شکننده به نظر رسیدن رنگ لاک کمک میکنن. اما متاسفانه برخی از مادران روی ناخن‌های کوچک و زیبای دختربچه‌های کم سن‌ و سال خود لاک های رنگی مختلفی میزنن. لاک ناخن حاوی مقادیر زیادی از مواد شیمیاییه که فقط بافت نسبتا محکم ناخن‌ میتونه اونو تحمل کنه.

حتی پوست کناره‌های ناخن‌ هم ممکنه در اثر تماس با این مواد، دچار تحریک و حساسیت بشه. از آنجا که برخی کودکان عادت به جویدن ناخن یا در دهان کردن انگشتان دارن، ممکنه در صورت آغشته بودن ناخن‌ها به لاک، مقداری از لاک را بجوند و با بلعیدن لاک در سطح ناخن مواد شیمیایی موجود در آن، دچار واکنش های دهانی یا مشکلات گوارشی بشن. بنابراین با این همه عوارض لاک برای کودکان میتونه ضریب هوشی رو تا سطح زیادی پایین بیاره.

آیا لاک ژل هم برای کودکان ضرر دارد؟

بله! فرمولاسیون موجود در لاک ژل ناخن معمولاً از نیتروسلولز، بوتیل استئارات (ماده نرم کننده پلاستیک‌ها)، یک حلال و نوعی رنگینه ساخته میشه. که بسیار شیمیایی بوده و برای کودکان گزینه مناسبی نیست. لاک ژل توسط دستگاه یووی ال ای دی خشک میشه و برای پاک کردن آنها از استون های ۱۰۰ درصد خالص و سوهان برقی استفاده میشه. استفاده از دستگاه uv / led به پوست دست و ناخن ها اسیب وارد میکنه و پوست دستو خشک میکنه. همچین استفاده از استون و سوهان برقی در سطح ناخن خط و خش ایجاد میکنه و صدف ناخنو از بین میبره.

چه نوع لاک ژلی ضرر کمتری داره

لاک ژل میکس کوکو برندی شناخته شده با بهترین متریال در ساخت و کمترین مواد شیمیایی موجود در ترکیباتش بهترین گزینه به نسبت بقیه لاک ژلیش‌هاست و آسیب کمتری به همراه دارد. همچنین میتوانید برای مشاهده و خرید لاک ژل در مدل‌ها و رنگ بندی مختلف با بهترین کیفیت و قیمت کلیک کنید.

از چه سنی می توان برای کودک لاک زد؟

برخی از محققان و والدین این باور رو دارن که مناسب ترین سن برای لاک زدن کودکان، سن ۸ سالگیه. بهتره به این نکته توجه داشته باشید؛ اگر کودک شما حتی در سن ۸ سالگی عادت مکیدن و جوییدن ناخنو داره، حتما به دنبال درمان باشید و مرحله درمان رو طی کنید. چراکه عوارض لاک ناخن برای کودکان ممکنه در برخی از موارد بسیار خطرناک باشه.

مقالات مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید