عوارض کاشت ناخن چه پیامدهایی دارد؟
گاهی ممکنه عوارض کاشت ناخن جبران ناپذیر باشه. خدمات ناخن باید توسط فرد آگاه و آموزش دیده انجام بشه. تا ناخن اصلی خودتون آسیبی نبینه و از بین نره. از عوارض کاشت ناخن میتوان به موارد مهم زیر اشاره کرد:
فهرست مطالب این صفحه
ایجاد شکاف در ناخن
ماده ای که برای چسباندن و فیکس ناخن استفاده میشه دارای مواد شیمیایی حساسیت زایی هست، که باعث به وجود آمدن شکاف در ناخن میشه.
قارچ ناخن
در کاشت ناخن از چسب های مخصوص استفاده میکنن. این نوع چسب ها سمی هستن و در حین استفاده بخاری ایجاد میکنن. از عوارض استفاده این چسبها میتوان به قارچ ناخن بعد از کاشت ، تغییر یافتن بافت ناخن و یا پوسته پوسته شدن سطح ناخن، سرطان ریه و مسمویت که منجر به مرگ هم میشه، اشاره کرد.
کاهش رشد ناخن و تغییر رنگ در ناخن
کاشـت ناخن سبب میشه که اکسیژن کافی به بافت ناخن نرسه. اکسیژن نا کافی، رشد ناخن زیرین رو متوقف میکنه و علاوه بر کم شدن رشد ناخن، باعث تغییر رنگ ناخن زیرین هم میشه.
ایجاد التهاب و قرمزی در ناخن
از دیگر عوارض کاشـت ناخن ایجاد التهاب و قرمزی در ناخنه، که باعث میشه بافت گوشتی اطراف ناخن دچار التهاب و قرمزی بشه. بعد از اینکه اقدام به برداشت کاشت روی ناخن خود کردید، شاهد از بین رفتن و خرد شدن ناخن خودتون میشید.
افتادگی ناخن
در کاشت ناخن احتمال اینکه به طور کلی ناخن خودتونو از دست بدید، وجود داره. که میتونیم بگیم یکی از وحشتناک ترین و درد ناک ترین عوارض کاشـت ناخنه.
نابودی ریشه ناخن
کاشت ناخن در طولانی مدت موجب میشه، شکل ناخنای خودتون عوض بشه و نابود شدن ریشه ناخن رو هم در پی داره.
ایجاد عفونت
کاشـت ناخن در طولانی مدت ناخناتونو کم کم شل میکنه و در اخر عفونت های قارچی بسیار دردناک در اطراف ناخن پدیدار میشه.
نازک شدن ناخن ها
کاشـت های پی در پی ناخن، باعث میشه، به مرور زمان، ناخن اصلی نازک تر بشه و جهت رویش آن، به طور کل تغییر کنه.
بروز بیماری های پوستی
کاشت ناخنو در سالنای زیبایی و نزد آرایشگر انجام بدید. البته ارایشگر شما اگر برای کاشـت ناخن، از مواد غیر بهداشتی و استریل نشده استفاده کنه، میتونه به راحتی بیماری های پوستی رو به شما منتقل کنه. که از رایج ترین و شایع ترین بیماریهای پوستی؛ ابتلا به اگزمای پوستیه. که معمولا با قرمز شدن و خارش شدید پوست همراهه.
ایجاد حساسیت های چشمی
میتونیم به یکی دیگه از عوارض کاشت ناخن به ایجاد حساسیت چشمی اشاره کنیم. این مشکل به دلیل دست زدن به چشم و پوست اطراف به وجود میاد.
اختلال در دستگاه گوارشی
زمانی که بخار ناشی از چسب کاشت ناخن رو استشمام میکنید، ممکنه باعث بروز اختلالات تنفسی، روانی، کبدی و خونی بشه.
بروز قارچ های میکروسکوپی
کاشت برای بعضی افراد باعث زرد شدن ناخن میشه. که این تغییر رنگ نشانه به وجود اومدن قارچ های میکروسکوپیه.
صدمه به کراتین ناخن
مهم ترین بخش ناخن کراتینه. که با کاشت های پی در پی استحکام خود رو از دست میده و درمقابل عفونت ها، بسیار ضعیف میشه.
عوارض لاک ژل کمتر است یا کاشت ناخن؟
ژلیش یا لاک ژل بر روی ناخن طبیعی پیاده میشه و البته گاهی هم بر روی کاشت قابل انجامه. لاک ژل مقاومت بیشتری داره و در کوتاه مدت دچار ترک خوردگی و شکستگی نمیشه و سریع خشک میشه و بر خلاف لاک ناخن که باید مدت زمان زیادی منتظر باشید تا خشک بشه، به زمان نیاز ندارید. کاشت ناخن یک شکل از ناخن مصنوعیه که برای طولانی مدت بر روی ناخن طبیعی چسبانده میشه.
برای کاشت ناخن سطح ناخن با استفاده از سوهان برقی تراشیده میشه تا جایی که لایه خیلی نازکی از ناخن باقی بمونه. این کار به این دلیل انجام میشه که زیر مواد استفاده شده، برجستگی نمونه و ناخن طبیعیتر به نظر برسه. اما به طور کلی اگر از لاک ژل بی کیفیت و تقلبی استفاده کنید عوارض شایعی برای شما در پی داره. بازرگانی گلارا با سالها تجربه و تخصص در زمینه زیبایی و سلامت ناخن بهترین محصولات را با تضمین اصالت کالا در اختیار شما عزیزان قرار میدهد. برای خرید لاک ژل اورجینال با بهترین قیمت کلیک کنید.
چگونه می توان از عوارض کاشت ناخن جلوگیری کرد؟
استفاده از دستکش: برای انجام کارای خونه از دستکش استفاده کنید. رعایت این مورد به خانمای خانه دار بیشتر توصیه میشه. در زمان شستشو، جارو و پخت و پز، چسب ناشی از کاشت با سایر مواد شیمیایی ترکیب میشه. پس بهتره برای انجام کارها از دستکش استفاده کنید.
ناخن های کاشت شده رو تمیز نگه دارید: بهتره با اجسام آلوده تماس نداشته باشید، و از ناخن های خود مراقبت کنید تا ضربه ای به ناخناتون وارد نشه.
عدم حضور در آب استخر: حضور در آب استخر و حوضچههای عمومی میتونه باعث تشدید بروز بیماریهای قارچی در ناخن های کاشته شده بشه.