کاشت ناخن با ژل چگونه است؟
کاشت ناخن با ژل همانند کاشت ناخن پودری است. اما مواد مخصوص کاشت ناخن با ژل، آماده بوده و آن را بر روی تیپ ناخن و یا ناخن طبیعی قرار میدهند. سپس با استفاده از دستگاه یو وی (UV) ژل مخصوص را روی ناخن تثبیت میکنند و در نتیجه مواد خشک میشود. در کاشت ناخن با ژل از 2 تا 3 لایه ژل مخصوص بر روی ناخن استفاده میشود. همچنین بعد از هر بار ژل زدن به ناخن، از دستگاه یو وی استفاده میشود، تا ژل روی ناخن تثبیت یا خشک شود. همچنین این روش اصولا سریع تر و راحت تر از روش کاشت ناخن پودری انجام می شود.
مزایا کاشت ژل ناخن
- پودری و بی بو بودن مواد
- داشتن مواد غیر سمی
- داشتن ناخن های ظریف و طبیعیتر
- نسبت به کاشت ناخن پودری، راحتر و ساده تر انجام میشود.
- ماندگاری بیشتر و مدت زمان کم برای ترمیم
- کاشت ژل ناخن را میتوان به عنوان کاور ناخن هم نیز استفاده کرد.
معایب کاشت ژل ناخن
- گران بودن هزینه مواد کاشت ژل
- 70 تا 80 درصد سالنهای زیبایی ناخن، از روش پودری برای کاشت ناخن استفاده میکنند. اما تنها 10 تا 20 درصد از آنها کاشت ژل ناخن دارند.
- مضر بودن دستگاه UV برای پوست دست چرا که دارای اشعه ماورا بنفش است.
- کاشت ناخن ژل به دلیل داشتن ظاهری ظریف و طبیعی، زمان زیادی برای حذف ان میبرد و باعث ضعیف شدن ناخن ها میشود.
- برای برداشتن کاشت ناخن ژل حتما باید به سالن های زیبایی مراجعه کرد و به هیچ عنوان نباید این کار را در خانه انجام داد.
جشنواره شگفتانه گلارا >> خرید لاک ژل با تنوع رنگی و مدل های مختلف تا 20% تخفیف
آشنایی با مواد کاشت ژل
برای کاشت ژل مواد مخصوصی وجود دارد. که در ادامه به معرفی و بررسی آن ها میپردازیم:
۱. پرایمر ناخن
پرایمر ناخن حاوی اسید و سایر مواد شوینده است که چربی و باکتریها را از سطح ناخن پاک میکند. همچنین به کاهش آب موجود بر روی سطح ناخن کمک میکند. جالب است بدانید برخی از ارایشگر ها پرایمر ناخن را، چسب دو طرفه ناخن مینامند. چرا که مولکول پرایمر ، دو بازو دارد، یکی از این بازوها به سطح ناخن میچسبد و بازوی دیگر لاک یا ناخن مصنوعی را نگه میدارد.
۲. بیلدر ژل ناخن
بیلدر ژل ناخن علاوه بر کاشت ناخن، برای صدف سازی ناخن و طراحی ناخن، جهت برجسته سازی و شبنم گذاری نیز استفاده می شود. همچنین زیرمجموعه ای از مواد ژل در کاشت ناخن است که معمولا به صورت کاسه ای در بازار عرضه می شود. بیلدر ژل ناخن دارای انعطاف بالایی است و به همین علت ماندگاری بالایی نیز دارد و دیرتر میشکند. باید گفت سوهان کشی در این کاشت سریعتر انجام میشود. این نوع کاشت با بیلدر ژل برای افرادی که به مواد اکریلیک (کاشت با پودر) حساسیت دارند و افرادی که بوی لیکویید در کاشت های پودری، آنها را اذیت می کند، گزینه بسیار مناسبی می باشد.
۳. مونو ژل ناخن
مونو ژلها همانند بیلدر ژل ناخن هستند. اما با این تفاوت که مونو ژل، ژلهای رقیق شدهای میباشند، که معمولاً برای رفع شکستگیها و بلند کردن طول ناخن به اندازه ۵ میلی متر استفاده می شوند. همچنین دارای طیف رنگی زیادی هستند. این نوع کاشت در مقایسه با کاشت پودری کاملا ظریف بوده و استحکام بیشتری نسبت به ژلیش دارد. همچنین برای ترمیم آن نیازی به ریموو کامل ناخن نیست.
۴. رابر بیس ناخن
رابر بیسها مایع غلیظی بوده که لایه اول ژل پولیش هستند و کمی با بیس ژلها تفاوت دارند. اگر رابر بیس در لایههای ضخیمی استفاده شود، همانند یک کاور نسبتاً ضخیم عمل میکند. چرا که چسبندگی زیادی دارند. رابر بیس، کاربرد پوشش دهی سطح ناخن را دارد که مانع از لب پر شدن و بلند شدن (کنده شدن) ژل ناخن میشود.
۵. ژل پایه کاشت ناخن
ژل پایه کاشت ناخن به عنوان بیس کات شناخته میشود. این ماده همانند پرایمر عمل میکند. که برای کاشت پودری استفاده میشود. از این ژل هم برای پایه و هم برای لایههای بالاتر استفاده میشود. همچنین برای خشک شدن و حالت گرفتن ژل کاشت ناخن، لازم است از دستگاه UV LED استفاده شود. بیس کات محلولی است که یک لایه زیر و یک لایه روی لاک ناخن استفاده می شود، تا لاک ناخن را نگه دارد. همچنین از زرد شدن لاک ناخن ها جلوگیری میکند.
۶. پلی ژل کاشت ناخن
پلی ژل کاشت ناخن مقاومت و انعطاف پذیری کاشت پودر (اکریلیک) را دارد. پلی ژل ها به وسیله دستگاه UV LED خشک می گردند و سوهان کشی آن ها نیز آسان و راحت است. همچنین ماندگاری ان تا ۲۱ روز میباشد.
4 نظر در “همه چیز درباره کاشت ناخن با ژل”
مواد کاشت ژل رو تو فروشگاهتون موجود دارین؟
بله دوست عزیز، تمام محصولات کاشت و ابزار اون در فروشگاه گلارا موجود می باشد.
چقد خوبه توضیحاتتون. من به شخصه هیچ اطلاعاتی نداشتم به اون صورت راجب مواد کاشت ژل. ممنون
روزتون خوش، خواهش میکنم