برای خیلیامون این مشکل پیش اومده که یهو کل ناخن یا یه بخشی از ناخن، قبل از زمان ترمیم، کنده بشه. اما دلیل هوا گرفتن کاشت ناخن چی میتونه باشه؟ باید چیکار کنیم که ناخن هوا نگیره؟ با بازرگانی گلارا همراه باشید تا علت هوا گرفتن کاشت ناخن و راه های جلوگیری از آن را بهتون یاد بدیم…
فهرست مطالب
دلیل هوا گرفتن کاشت ناخن چیست؟
در اکثر مواقع هوا گرفتن ناخن کاشت به دلیل ورود هوا به زیر ناخن و مواد کاشت می باشد. به دلیل عدم چسبندگی کامل ناخن به پوست، ممکنست هوا به زیر آن وارد شود و برای شما درد و ناراحتی ایجاد کند. در برخی از موارد هم ممکن است هوا گرفتن ناخن بعد از کاشت به دلیل عفونت باکتریایی باشد.
استفاده از محصولات بی کیفیت
استفاده از مواد و محصولات با کیفیت پایین مانند پودر کاشت یا ژل نامناسب ، چسب و پرایمر بی کیفیت و دیگر محصولات نامناسب، ممکن است باعث هوا گرفتن ناخن شود. به طور کلی استفاده نادرست از وسایل و عدم رعایت اصول در تمام مراحل کاشت ناخن می تواند یکی دیگر از دلایل هوا گرفتن کاشت ناخن باشد. همچنین اگر وسایل و ابزارهای استفاده شده در زمان خدمات ناخن به درستی ضدعفونی نشده باشند، باکتری ها و ویروس های مختلفی به ناخن وارد شده و باعث بروز عفونت، درد و تورم در سطح ناخن می شود.
بستر سازی نامناسب برای کاشت
مراحل آماده سازی ناخن قبل از کاشت بسیار مهم است. عدم رعایت اصول و فنون ممکنست ناراحتی های جدی مانند: انواع عفونت و قارچ، درد و سوزش و… به همراه داشته باشد. برای مثال:
- رعایت نکردن حد فاصل کوتیکول و مواد گذاری که باید این فاصله تا ۱ میل ایجاد شود. در سوهان کشی آخر کار، بوسیله سر سوهان دور گیری و شکل قرار گیری سوهان برقی در دست، با زاویه 45 درجه، شیب مورد نظر ایجاد می شود.
- زیر کاری و سوهان کاری اطراف صدف ناخن، به درستی انجام نشود.
- اگر پرایمر قبل از مواد گذاری خشک شود، احتمال هوا گرفتن ناخن را بالا میبرد.
- مواد کاشت کاملا روی صدف ناخن قرار نگرفته باشد.
- خیلی شل یا خیلی سفت بودن مواد.
چرب بودن سطح ناخن قبل از موادگذاری
به دلیل چرب بودن سطح ناخن قبل از موادگذاری، مواد کاشت به خوبی روی ناخن نمی چسبد و بعد از مدت کمی، هوا به زیر آن وارد شده و باعث هوا گرفتن کاشت ناخن شما میشود. به همین دلیل بعد از انجام مانیکور و پدیکور و قبل از شروع موادگذاری، ناخن ها را با یک پد و محلول کلینزر ناخن از هر گونه آلودگی و چربی پاک کنید.
اگر سطح روی ناخن به طور مادر زادی چرب باشد، باید از پرایمر با درصد اسید بالا و اگر سطح روی ناخن خشک باشد، باید از پرایمر غیر اسیدی استفاده کنید. در غیر اینصورت باعث هوا گرفتن کاشت ناخن میشود.
ضربه و فشار زیاد به ناخن
یکی از دلایل مهم هوا گرفتن ناخن ضربه و فشار به ناخن کاشته شده می باشد. که ممکنست باعث ایجاد ترک یا فاصله گرفتن مواد از سطح ناخن شود. بعد از کاشت مراقب ناخن های خود در برابر ضربه و فشارهای احتمالی که به ناخن وارد می شود، باشید!
روش های جلوگیری از هوا گرفتن کاشت ناخن
- تشخیص درصد چربی ناخن و زدن پرایمر مناسب بر اساس آن
- رعایت اصول سوهان کشی و دور تراشی اطراف ناخن
- رعایت زیر سازی کاشت ناخن، که باید کاملا با حوصله و تمیز انجام شود.
- بافر کشی تمامی سطح ناخن حتی قسمت های نزدیک به کوتیکول ناخن
- استفاده از مواد مرغوب و بهترین قلم کاشت ناخن ، که دارای الیاف طبیعی باشد. تا مواد بین الیاف قلم، حباب دار نشود.
- مواد باید خمیری شکل باشد تا روی دست شره نکند.
- استفاده از مواد مرغوب که درجه کیفیت بالایی دارند.
- استفاده نکردن از پد الکلی لاک پاک کن
- استفاده حد الامکان از دست کش موقع ظرف شستن
- به موقع ترمیم کردن ناخن ها
- عدم استفاده از مواد های شوینده و اسیدی
اگر کاشت ناخن هوا بگیره چی میشه؟
به طور کلی دلایل هوا گرفتن کاشت ناخن را بررسی کردیم، که به دلیل رعایت نکردن برخی از نکات اتفاق میافتد. اما اگر عمل هواگیری به درستی انجام نشود، بعد از ترمیم ناخن به صورت یک خط منحنی زیر ناخن را هوا می گیرد. که به مرور زمان موجب جذب رطوبت و ایجاد قارچ خواهد شد. اگر دچار عفونت و قارچ ناخن شده اید حتما مقاله درمان قارچ ناخن دست بعد از کاشت را بخوانید!